Theater voor Iedereen                           

Jordy Roeten

Jordy Roeten is de derde artistiek leider van LEF. Hij is tevens onze regisseur voor volwassen theatervoorstellingen. Jordy studeert nog aan de Hogeschool vd Kunsten in Utrecht voor theaterdocent. Hij woont in Utrecht, maar hij verzorgt voor LEF om de week de spellessen. Hij kan zijn kennis en kunde van de opleiding goed gebruiken in zijn spellessen en in het regisseren van voorstellingen.

Jordy heeft veel plezier in het aanleren van de basisvaardigheden om toneel te kunnen spelen. Hij geniet ervan om samen met de spelers een voorstelling neer te zetten. Het moet een voorstelling worden, waar mensen van genieten, een voorstelling die een mooi verhaal verteld en waar een bepaalde diepgang inzit.

J
ordy wil graag verschillende voorstelling maken voor verschillende doelgroepen van jong tot oud en van serieus tot humor en vermaak. Jordy wil voor iedereen theater maken en hij wil voor een groter publiek voorstellingen maken.

Hij is enthousiast om te werken met de LEF spelers; ze zijn erg enthousiast, leergierig, vriendelijk en gemotiveerd, ”het is een genot om met hen te werken”. Binnen LEF heeft hij de artistieke vrijheid en kan hij in overleg met de spelers zelf producties ontwikkelen.