Theater voor Iedereen                           

Ursula Veenstra

Ursula speelt al jaren toneel. Ze is een zeer ervaren speelster en  heeft meegespeeld in vele theaterstukken. Enkele jaren geleden heeft ze haar diploma ‘Regisseur Voor Amateurgroepen’ behaald aan de opleiding ‘Kunst & Cultuur Overijssel’. Sindsdien is het haar passie om kinderen theaterlessen te geven. Ursela is dramadocent op twee basisscholen, maar daarnaast ook onze zeer enthousiaste artistieke inspirator voor de kinderstukken bij LEF.

Ursula, is één van de driekoppige artistieke leiding van LEF. Ze verzorgt spellessen, animatie, theater op maat, locatie theater, kindertheater en workshops.

Alles wordt ontwikkeld met onze leden, de spelers. Zij spelen de hoofdrol in het theater waar zij zich goed bij voelen. Samen kan er gewerkt worden aan een productie. Het spelplezier staat voorop!

De energie en passie rondom theater spat er af! Alles gebeurt op vrijwillige basis: door samen aan een productie te werken, krijgen de leden veel plezier en energie. De ervaring kan een ieder meenemen om met nog meer zelfvertrouwen op het theater te staan.