Theater voor Iedereen                           

Jeugdtheatergroep LEF

Ieder kind is het waard om naar te kijken, ieder kind heeft z’n kwaliteit!


Theatergroep
LEF is voor iedereen! Sinds het seizoen 2013-2014 heeft theatergroep LEF dan ook, speciaal voor kinderen van groep 5 t/m 1e klas van het voortgezet onderwijs, een jeugdtheatergroep. Deze groep staat onder leiding van Ursula Veenstra en Ans Derksen.

Voor de jeugdtheatergroep hoef je geen auditie te doen. Je leert de basis van het theater spelen op een speelse wijze. Wat je allemaal leert, wordt uiteindelijk verwerkt in een uitvoering voor ouders, opa's en oma's en iedereen die graag wil komen kijken (zie onderstaande foto's).

Naast de spellessen en uitvoeringen kan het ook zijn dat de jeugdtheatergroep samen met de grote LEF mee gaat spelen tijdens animaties. Denk maar aan de jaarlijkse themadag in Dedemsvaart. In 2013 deed de hele groep mee aan het grote oogstfeest in Dedemsvaart (zie filmpje). Uiteindelijk is het natuurlijk de bedoeling dat je vanuit de jeugdtheatergroep door kunt groeien naar de grote LEF.

Je kunt vrijblijvend een afspraak maken met de artistieke leiding om te komen kijken of je komt gewoon eens binnen lopen tijdens een repetitie op een woensdagmiddag. Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kun je mailen naar ursula.veenstra@theatergroeplef.nl

Repetities/oefenmoment:

Woensdagmiddag: 14.00-15.00 uur | OBS de Eiber | Eiberweg 2

Spellesleiders/regisseurs: Ursula Veenstra en Ans Derksen

Voor meer informatie aanmelden bij Jeugdtheatergroep LEF zier u bij: "Spelen bij LEF"