Theater voor Iedereen                           

LEF Diensten

Wij als Theatergroep LEF hebben de volgende diensten die we u kunnen bieden:

Spelen bij Theatergroep LEF
Voor slechts € 15,= per maant kun je bij Theatergroep LEF komen spelen. In de lessen word aandacht besteed aan de basis en het spelplezier in het theater spelen. Er word vooral gekeken na wat de groep wilt. Eventueel kan er ook naar een productie gewerkt worden, die uiteindelijk op de planken terecht moet komen. Naast de spellessen en/of productie houd Theatergroep LEF zich ook vooral bezig met kindertheater die verkocht word. Hier kun je ook in meespelen.

Spelen bij Jeugdtheatergroep LEF
Dit is een nieuwe groep bij Theatergroep, is groep is speciaal voor kinderen van groep 5 t/m 8 van de basisschool. Voor slecht € 40,= per blok (10 lessen) kun je bij Theatergroep LEF komen spelen in de jeugdafdeling.

Hier leer je de basiselementen van het theater spelen en verschillende theater spelvormen. Ook is er de mogelijkheid om te oefenen voor kleine producties als animaties en kleine optredens tijdens evenementen waar Theatergroep
LEF aan deelneemt.

Voorstelling Boeken
Onder voorstellingen kunt u zien welke voorstellingen op dit moment wij als theatergroep hebben. Heb je belangstelling om één van deze voorstelling te boeken neem dan met ons contact op, voor een vrijblijvende offerte. Ook kunt u contact opnemen voor meer informatie van een voorstelling.

Workshops
Wij leveren ook workshop(theater, drama, bewegen op muziek), voor verschillende doelgroepen. Denkend aan kinderen, volwassenen, senioren, bedrijven, mensen met een beperking, ect. Eigenlijk kunnen we voor elke doelgroep wel een passende workshop bedenken. Voor € 50,= per uur heb je al een workshop op maat en gemaakt na uw wensen. Hebt u interesse neem dan gerust contact met ons op.

Neem ruim van te voren contact met ons op via de mail. Dit om afspraken te maken met ons, zo kunnen wij kijken als wij daadwerkelijk uw wensen na kunnen komen. Hebben we er de spelers voor, hebben we een spelleidster/regisseur op dat moment en noem maar op. Onze spelers en regisseurs zijn namelijk naast hun hobby theater, ook met andere dingen bezig.

U kunt contact met ons opnemen via info@theatergroeplef.nl of ga naar onze contactformulier.