Theater voor Iedereen                           

Spelen bij LEF

Theater spelen is leuk en energiek. Naast dat je lekker aan het spelen bent, ben je bij ons ook veel aan het bewegen, veelal op muziek. Onze spellessen zijn daardoor erg leuk om aan deel te nemen. Ons doel is dat iedereen tot zijn recht komt en op zijn of haar eigen manier beter wordt in het spelen. We veroordelen elkaar niet, maar helpen elkaar om beter te worden. Dus naast het spelen en actief bezig zijn, zorgen we ook voor een sociale veilige sfeer in onze spellessen en/of repetities. Je leert met elkaar en van elkaar, ook al ben je 50 jaar oud of 14 jaar oud. We doen het samen. 

Naast de spellessen werken we ook aan vele jaarlijkse producties. Denk maar aan de productie "gewoon" of "wolfskinderen", maar ook de kindervoorstellingen "Juultje", "De Boekenberg", ect.
In producties spelen kan vanaf het moment dat je bij de reguliere theatergroep zit. Onze jeugdtheatergroep doet dit voornamelijk in kleine kringen zoals bijvoorbeeld eigen familie. Ook spelen zij soms mee in animaties, samen met de reguliere theatergroep. 

Producties spelen is leuk, maar geen vereiste. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alleen deel te nemen aan de spellessen. Jij bepaalt namelijk zelf of je mee wilt spelen. Dit gebeurt altijd in overleg met de artistieke leiding en de regisseur van de productie. 
 
Theatergroep LEF is voor iedereen, jong en oud.

Voor de jeugd vanaf groep 5 t/m de 1e klas (voortgezet onderwijs) hebben we een jeugdtheatergroep. Ben je 14 jaar of ouder, dan kan je bij de reguliere theatergroep. Deze groep bestaan uit jongeren vanaf 14 jaar tot volwassenen van wel 50 jaar.  

U kunt vrijblijvend een les volgen bij één van de repetities (locatie: OBS de Eiber, Eiberweg 2 te Dedemsvaart). Voor een afspraak kun u contact opnemen via onderstaande gegevens.

Repetities zijn op de woensdagen (uitgezonderd schoolvakanties).

Jeugdtheatergroep LEF14.00-15.00 uur 
Theatergroep LEF: 19.30 - 22.00 uur

Voor meer informatie kunt u mailen naar:

Inhoudelijke informatie: artistiek@theatergroeplef.nl
Zakelijke informatie: 
voorzitter@theatergroeplef.nl   

Inschrijfformulieren LEF: Theatergroep LEF | Jeugdtheatergroep LEF
Voorwaarden Lidmaatschap